SIJOITTAJAVIESTINNÄN WEBCAST PALVELUT POHJOISMAISSA

Esimerkki Axfoodin tulosjulkistustilaisuuden Q4/2017 Webcast-lähetyksestä

Esimerkki Axfoodin tulosjulkistustilaisuuden Q4/2017 Webcast-lähetyksestä

Streamfabriken on Pohjoismaiden suurimpia webcast-palveluiden toimittajia. Vuonna 2018 palveluitamme käytti yhteensä 106 pörssiyhtiötä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa.

Yhteistyöverkostomme mahdollistaa laajan ja relevantin jakelun Ruotsin ammattisijoittajien piirissä.

Tuotantojen käytännön tekeminen puolestaan voidaan toteuttaa monella eri tasolla ja budjettivaihtoehdolla.


Tällä sivulla on kuvattu:


 

JAKELU RUOTSISSA - FINANCIAL HEARINGS & DIREKT

 

Financial Hearings ja uutistoimisto Direkt auttavat suomalaisiakin pörssityrityksiä tavoittamaan oleelliset sijoittajat ja analyytikot.


Jokaisesta lähetyksestä tuotetaan tavalliseen tapaan suoraan webcast-lähetykseen johtava katselulinkki, joka listautuu Financial Hearings sivustolle. Linkki pörssitiedotteesta lähtee analyytikoille Cision PR Newswire -järjestelmästä sähköpostitse. Sama linkki toimii tapahtuman jälkeen tallenteen katselulinkkinä.

Tämän lisäksi ainutlaatuinen yhteistyömme uutistoimisto Direktin kanssa auttaa pörssiyritysasiakkaitamme saavuttamaan entistä vaikuttavamman, uutistoimituksen tehostaman jakelun webcast-lähetykselle, lehdistötiedotteelle tai puhelinkonferenssille:

  1. Uutistoimisto Direktin toimittaja työstää uutisartikkelin toteutetusta tilaisuudesta. Toimittaja poimii esityksestä tärkeimmäin sisällön ja viimeistelee julkaisuvalmiin tiivistelmän.

  2. Tiivistelmään luodaan erityisiä web-linkkejä, joita klikkaamalla lukija pääsee suoraan toimittajan viittaamaan kohtaan tallennettua webcast-esitystä. (kts. esimerkki tästä)

  3. Toimittajan tekemä tiivistetty versio julkaistaan uutistoimisto Direktin jakelukanavissa – Direkt varmistaa että viestisi tavoittaa sinulle tärkeät investoijat ja potentiaaliset investoijat

Pääset esimerkkeihin Direktin tekemästä uutisoinnista klikkaamalla oikealla näkyviä ikoneita

Jakelukanavat – missä lähetykseen viittaavat uutiset näkyvät?

CISION PR NEWSWIRE:
Rahoitusalan ammattilaiset:
jakelu ja julkaisu Cision PR Newswire - alan johtavassa Press Release -julkaisukanavassa.

FINANCIAL HEARINGS-jakelulista:

Web-lähetyksesi julkaistaan myös osoitteessa www.financialhearings.com  ja tapahtumasi kutsut lähetetään jakelulistallemme. Financial Hearingsin rekisteriä päivitetään jatkuvasti ja siksi voimme varmistaa, että kaikki tärkeimmät analyytikot, toimittajat ja instituutiot saavat kutsun tapahtumaasi. Lisäksi kutsusi lähetetään kaikille yksityisille sijoittajille, joiden yhteystiedot ovat Financial Hearingsin rekisterissä.


DIREKT / INFRONT -jakelu:
Rahoitusalan ammattilaiset:
jakelu ja julkaisu mm. seuraavissa ammattisijoittajien ja toimittajien käyttämäissä terminaaleissa ja kanavissa: Bloomberg, Factset, Infront, Thomson Reuters.

Yksityiset säästäjät
: tavoitetaan pankkien verkkosivustojen kautta, esim. Nordea, Swedbank, Handelsbanken ja SEB.

Direktin jakelussa ovat mukana myös verkkovälittäjät Nordnet ja Avanza.

Myös muut uutismediat käyttävät Direktin tuottamaa sisältöä omissa kanavissaan: Dagens Industri, SvD Näringsliv, Placera, Privata AffärerVeckans Affärer, Affärsvärlden, Dagens Nyheter sekä SVT ja Sveriges Radio.

Lisätietoa yrityksistä:

Uutistoimisto Direkt
Uutistoimisto Direkt perustettiin vuonna 1988 ja siitä tuli nopeasti Pohjoismaiden johtava talousuutisten raportointiin erikoistunut toimisto. Direkt työllistää tällä hetkellä yli 40 henkilöä ja on Pohjoismaiden suurin talousuutisten toimittaja.

www.direkt.se / Päätoimittaja: Lars Östlund / Kungsgatan 33, 111 56 Stockholm

Financial Hearings
Pohjoismaiden johtava IR-tapahtumien tuottaja Financial Hearings AB perustettiin 25 vuotta sitten. Siitä lähtien olemme tuottaneet yli 10 000 sijoittajaviestinnän tapahtumaa sekä fyysisesti että digitaalisesti.

www.financialhearings.com / Toimitusjohtaja: Johan Wallinder / Brunnsgatan 21, 11138 Stockholm

Kuvakaappaus INFRONT-terminaalissa julkaistusta artikkelista Camurus AB:n Capital Markets Daysta.

Camurus AB:n Capital Markets Day:stä tehty uutisartikkeli AVANZAn sijoittasivuilla

Camurus AB:n Capital Markets Day:stä tehty uutisartikkeli AVANZAn sijoittasivuilla

Kuvakaappaus Nordnet sivuilla julkaistusta Camurus AB:n Capital Markets Day -uutisesta

Kuvakaappaus Swedbankin sivuilta


 

Webcast tuotantotasot

 

Sijoittaviestinnän webcast-lähetyksen voi tehdä monella tavalla. Keveimmillään lähetyksen voi tehdä ilman paikalle saapuvaa tuotantotiimiä:

Mikäli tilaisuus on suurempi ja paikalle halutaan yleisöä, on webcast-lähetys parasta tehä paikalle saapuvan tuotantotiimin voimin.

Alla on kuvattu kunkin palvelutason tuotantoprosessi:

AUDIOCAST
Audiocast
on kaikkein kustannustehokkain sijoittajaviestinnän kommunikaatiomuoto, joka ei sido puhujia fyysisesti tiettyyn paikkaan.

Puhujat soittavat puhelimella neuvottelupuheluun ja käyvät läpi esityksensä. Tämän jälkeen analyytikot ja sijoittajat voivat esittää kysymyksiä puhujille suullisesti.

Streamfabriken tekee tapahtumasta AUDIOCAST-lähetyksen muuttamalla puhelun streamatuksi ääneksi ja liittämällä esitykseen kalvot puheeseen synkronoituna.

Verkkokatsojilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjallisesti AUDIOCAST-käyttöliittymän välityksellä.

Katso tästä esimerkki puhelimen kautta tehdystä AUDIOCAST-lähetyksestä

Webcast Videoneuvottelusta


Jos webcast-lähetys halutaan tehdä videokuvalla, mutta silti maantieteellisesti joustavasti ja edullisesti, on videoneuvottelusta tehtävä webcast paras vaihtoehto.

Puhujat soittavat videoneuvottelupuhelun Streamfabrikenille, joka muuttaa videopuhelun streamatuksi videolähetykseksi. Esityskalvot synkronoidaan kuvan ja äänen kanssa suoraan lähetykseen.

Verkkokatsojat katsovat lähetystä Internetin kautta normaalisti. Heillä on mahdollisuus lähettää kysymyksiä puhujille webcast-sivun kautta.

Videopuhelu voidaan toteuttaa joko videoneuvottelulaitteistolla tai puhujan omalla tietokoneella webbikameran ja mikrofonin avulla, ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia

Videoneuvottelu-webcastiin voidaan liittyä myös puhelimella, mikäli analyytikot haluavat suoran keskusteluyhteyden puhujiin.

Katso tästä esimerkki videoneuvottelun kautta tehdystä webcast-lähetyksestä

Webcast tuotantotiimillä

Paikan päällä tapahtuvat webcast-tuotannot koostuvat kuva- ja äänituotannosta. Tuotantojen laajuus keskustellaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti, jotta tuotantotaso vastaa kyseisen tapahtuman ja tuontantotilan vaatimuksia.

Streamfabriken tuottaa tapahtuman video- ja äänitekniikan lisäksi tarvittavan esitys- ja lavatekniikan suuriinkin tilaisuuksiin.

Esimerkkejä sijoittajaviestinnän webcast-tuotannoista löydät Financial Hearings AB:n sivuilta

 
Esimerkki Neuroviven toimitusjohtajan haastattelusta

Esimerkki Neuroviven toimitusjohtajan haastattelusta

Esimerkki Attendon Q4/2017 audiocast-lähetyksestä

Esimerkki Attendon Q4/2017 audiocast-lähetyksestä

Esimerkki Nitro Games Oyj:n videoneuvottelu-Webcast lähetyksestä

Esimerkki Nitro Games Oyj:n videoneuvottelu-Webcast lähetyksestä

Esimerkki KappAhl AB:n osavuosikatsauksesta, 1 kameran tuotanto

Esimerkki KappAhl AB:n osavuosikatsauksesta, 1 kameran tuotanto

Esimerkki Mr. Green Capital Markets Day 2018 -tapahtumasta.  2-kameran tuotanto + tapahtumatekniikkaa

Esimerkki Mr. Green Capital Markets Day 2018 -tapahtumasta.
2-kameran tuotanto + tapahtumatekniikkaa