Streamfabriken Oy ostaa Studio 105:n liiketoiminnan

Streamfabriken Oy ostaa Studio 105:n liiketoiminnan Fruitcake Helsinki Oy:ltä

 

Streamfabriken Oy ja Fruitcake Helsinki Oy ovat 15.7.2018 sopineet järjestelystä, jossa Streamfabriken ostaa Mannerheimintie 105:ssä sijaitsevan Studio 105:n liiketoiminnan.

Studion vuokraustoiminta jatkuu uuden omistajan hallinnassa ennallaan: sama studio, sama kalusto ja samat lisäpalvelut ovat edelleen saatavilla, aivan kuten ennenkin.

Streamfabriken Oy on erikoistunut webinaari- ja webcast-lähetysten tuottamiseen, yritysvideoihin ja live streamaukseen, joten synergiat studion operoinnissa ovat merkittävät. Streamfabrikenin vahva osaaminen LIVE-streamauksessa tarjoaa nykyisille Studio 105:n asiakkaille nyt myös mahdollisuuden tehdä suoria lähetyksiä tutusta studiosta.

Fruitcake Helsinki Oy:n perustaja Juha Laine kommentoi kauppaa seuraavasti:

”Streamfabriken on erittäin hyvä uusi isäntä studiollemme! He jatkavat siitä, mihin Fruitcake on päässyt: olemme kehittäneet studiota yhdessä vakioasiakkaidemme, eli Suomen eturivin videotuotannon huippujen kanssa siihen pisteeseen, että voimme palvella vaativia ammattilaisia laadukkaalla ja erittäin joustavalla studiotilalla.”

Streamfabrikenin perustaja Janne Jaakkola kommentoi:

”Fruitcake Helsinki Oy on luonut hienon konseptin ensiluokkaisen filmistudion kehittämisessä. Studion suurin vahvuus on äänieristyksessä, joka on laadultaan ainutkertainen.

Studiossa on viime vuosien aikana tehty satoja videotuotantoja sekä erilaisia VR ja AR-projekteja. Tarkoituksenamme on jatkaa studion vuokrausta samaan tapaan kuin aiemminkin, mutta lisäksi studio tehostaa omaa videotuotantokoneistoamme merkittävästi. Nyt pystymme tarjoamaan yritysasiakkaillemme mahdollisuuden tehdä kuvaukset huippustudiossa aiempaa edullisemmin ja joustavammin.”

 

Lisää tietoja studiosta: www.streamfabriken.com/studio-105

Studion digitaalinen varauskalenteri löytyy täältä: www.streamfabriken.com/studio-105-booking

 

Lisää tietoja liiketoimintakaupasta:

Streamfabriken Oy

 www.streamfabriken.com / Janne Jaakkola / 040 5300313 / janne.jaakkola@stramfabriken.com

Fruitcake Helsinki Oy:

www.fruitcake.fi / Juha Laine / 0400 614133 / juha.laine@fruitcake.fi

Janne Jaakkola